Pressmeddelande

Inbjudan till presentation om MilDefs Q2 rapport 2024, den 25 juli

Övriga nyheter

MilDef, ledande leverantör av taktisk IT-, mjukvarulösningar och tjänster, publicerar rapport för det andra kvartalet 2024, den 25 juli kl. 08:00.

Läs mer

MilDef rekryterar VP Nordics och stärker koncernledningen

Regulatorisk information

MilDef har beslutat att rekrytera Magnus Hagman som Vice President Nordics. Magnus har både en gedigen branscherfarenhet och en väl dokumenterad kompetens inom internationell affärsutveckling och försäljning. Han kommer närmast från en roll som försäljnings- och marknadschef på Carmenta där han varit verksam sedan 2022. Innan dess var Magnus anställd i olika roller inom försvarsbolaget SAAB under tio år. Magnus Hagman kommer ingå i bolagets koncernledning och rapportera direkt till VD. Han tillträder sin tjänst senast den 16 september 2024.

Läs mer

MilDef expanderar sin lokalkapacitet inom svenska integrationstjänster

Övriga nyheter

För att möta växande efterfrågan av integrationstjänster på den svenska marknaden expanderar MilDef sin lokalkapacitet i Stockholmsregionen. Nybygget av en verksamhetsanpassad fastighet på drygt 6 000 kvadratmeter kontors-och produktionsyta fyrdubblar MilDefs kapacitet inom integrationstjänster och öppnar för större uppdrag. Byggstart beräknas till hösten 2024 och inflyttning ett år senare.

Läs mer

Save the date – MilDef arrangerar kapitalmarknadsdag 17 september 2024

Övriga nyheter

MilDef bjuder in till kapitalmarknadsdag för investerare, analytiker och media, den 17 september. Programmet startar klockan 9.00 på At Six i Stockholm och avslutas med lunch för de närvarande vid 12-tiden.

Läs mer

Årsstämma i MilDef Group AB (publ)

Regulatorisk information

Vid dagens årsstämma i MilDef Group AB (publ) fattades följande beslut.

Läs mer