Pressmeddelande

MilDef tecknar ett samförståndsavtal med Lockheed Martin för att utforska industriellt samarbete inom Sveriges flyg- och rymdsektor

Övriga nyheter

MilDef tillkännager idag ett samförståndsavtal (MoU) med Lockheed Martin (NYSE: LMT) för att stärka flyg- och rymdsamarbetet genom Lockheed Martins C-130J-30 Super Hercules taktiska flygplan för det svenska flygvapnet (SwAF). Genom detta partnerskap kommer de två organisationerna att identifiera samarbetsmöjligheter där MilDefs lösningar och expertis kan integreras i Lockheed Martins globala ekosystem för flyg- och försvarsindustrin.

Läs mer

Inbjudan till presentation om MilDefs boksluts-kommuniké och rapport för Q4 2023, den 8 februari

Övriga nyheter

MilDef, ledande leverantör av taktisk IT-, mjukvarulösningar och tjänster, publicerar bokslutskommuniké och rapport för det fjärde kvartalet 2023, den 8 februari kl. 08:00.

Läs mer

MilDef vinner beställningar till Försvarets materielverk om 45 MSEK

Övriga nyheter

MilDef har tecknat en rad nya kontrakt med FMV gällande stryktålig IT-utrustning till svenska Försvarsmakten. Det handlar om produkter såsom datorer, laptops och nätverksutrustning. Värdet av leveranserna, som sker under 2024, uppgår totalt till 45 MSEK.

Läs mer

MilDefs dotterbolag Handheld vinner order från Makin värd 67 MSEK

Övriga nyheter

MilDefs helägda dotterbolag Handheld har tecknat ett avtal om leverans av stryktåliga tablets i Algiz RT10-serien till Makin, en internationell leverantör av maskinstyrning. Avtalet sträcker sig över fem år och det totala ordervärdet uppgår till 67 MSEK.

Läs mer

Valberedning inför årsstämman 2024

Övriga nyheter

Till ledamöter i MilDef Group AB:s valberedning har utsetts:

Läs mer