Pressmeddelande

Inbjudan till presentation om MilDefs Q2 rapport 2024, den 25 juli

Övriga nyheter

MilDef, ledande leverantör av taktisk IT-, mjukvarulösningar och tjänster, publicerar rapport för det andra kvartalet 2024, den 25 juli kl. 08:00.

Läs mer

MilDef expanderar sin lokalkapacitet inom svenska integrationstjänster

Övriga nyheter

För att möta växande efterfrågan av integrationstjänster på den svenska marknaden expanderar MilDef sin lokalkapacitet i Stockholmsregionen. Nybygget av en verksamhetsanpassad fastighet på drygt 6 000 kvadratmeter kontors-och produktionsyta fyrdubblar MilDefs kapacitet inom integrationstjänster och öppnar för större uppdrag. Byggstart beräknas till hösten 2024 och inflyttning ett år senare.

Läs mer

Save the date – MilDef arrangerar kapitalmarknadsdag 17 september 2024

Övriga nyheter

MilDef bjuder in till kapitalmarknadsdag för investerare, analytiker och media, den 17 september. Programmet startar klockan 9.00 på At Six i Stockholm och avslutas med lunch för de närvarande vid 12-tiden.

Läs mer

MilDef tecknar strategiskt hårdvarukontrakt i Estland värt 53 MSEK

Övriga nyheter

Kontraktet avser integration av MilDefs taktiska IT-hårdvara i ett estniskt försvarsprojekt avseende pansarfordon. Detta är ett samarbete med en lokal estnisk partner och den största ordern hittills för MilDef på den estniska marknaden, därför strategiskt viktig. Leveranserna inleds 2024.

Läs mer

MilDef vinner tilläggsaffärer från BAE Systems Bofors värda 52 MSEK

Övriga nyheter

Efter det i februari ingångna ramavtalet med BAE Systems Bofors har nu tilläggsordrar undertecknats gällande stryktålig hårdvara till artillerisystemet Archer. Beställningarna omfattar IT-utrustning såsom displayer, datorer och switchar, till ett värde av 52 MSEK. Leveranser sker med start 2025.

Läs mer