Om MilDef

WE ARMOR IT.

MilDef är en systemintegratör och helhetsleverantör som specialiserat sig på robust IT för militär, offentlig sektor och kritisk infrastruktur. Vi tillhandahåller hårdvara, mjukvara och tjänster som hjälper till att digitalisera viktiga informationsflöden under de tuffaste förhållandena och i de mest utmanande miljöerna.

Vi skyddar de mest kritiska informationsflödena och systemen, där och när insatserna är som störst. Vi säkerställer säker, motståndskraftig och tillförlitlig IT, vilket i slutändan inte bara skyddar människoliv, utan även vår gemensamma livsstil, frihet och demokrati. Själva grunden för vårt samhälle.

I nära samarbete med våra kunder och partners integrerar vi hållbar, tillförlitlig och skräddarsydd hårdvara i mycket flexibla och anpassningsbara system och lösningar. Lösningar som är rigoröst testade – inte bara i våra laboratorier och miljötestanläggningar, utan även i verkliga livet.

MilDefs produkter säljs till mer än 200 kunder genom MilDefs dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, USA och Australien samt genom partnernätverk i mer än 40 länder. MilDef grundades 1997 i Helsingborg, Sverige. MilDef Group är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2021.