Pressmeddelande

MilDef tar ytterligare order till den brittiska arméns MIV program, värt 70 MSEK

Övriga nyheter

MilDef har fått en utökad order från Rheinmetall BAE Systems Land (RBSL) för att tillhandahålla Generic Vehicle Architecture (GVA) kompatibla besättningsstationsdatorer, servrar och switchar för den brittiska arméns mekaniserade infanterifordon (MIV).  Leveranserna kommer att ske 2023-2030.

Läs mer

MilDef etablerar sin första produktionsanläggning utanför Sverige, på historisk RAF-flygbas i Wales

Övriga nyheter

Nu öppnar MilDef en produktionsanläggning i industriklustret Bro Tathan nära Cardiff, Wales. Den nya anläggningen tillverkar MilDefs egenutvecklade plattform för taktisk IT till det under 2020 vunna RBSL-kontraktet på 25 miljoner pund och utgör därtill en icke EU-baserad plattform för global försäljning av MilDefs produkter.

Läs mer

MilDef vinner order från BAE Systems

Övriga nyheter

BAE Systems har lagt en order värd 15 MSEK hos MilDef för att leverera ruggade datorer för att stödja underhållssystem för militära flygplan.

Läs mer

Björn Karlsson lämnar sin roll som VD vid nästa årsstämma

Regulatorisk information

Björn Karlsson har idag meddelat styrelsen att han önskar lämna sitt uppdrag som VD för MilDef Group AB av privata skäl. Styrelsen har i samråd med Björn beslutat att han kvarstår som VD fram till årsstämman i maj 2023 och att bolagets vice VD och CFO Daniel Ljunggren då preliminärt tillträder som tillförordnad VD. En

Läs mer

Valberedning inför årsstämman 2023

Övriga nyheter

Till ledamöter i MilDef Group AB:s valberedning har utsetts:

Läs mer