Pressmeddelande

Inbjudan till presentation om MilDefs bokslutskommuniké och rapport för Q4 2021, den 10 februari

Övriga nyheter

MilDef, Nordens ledande leverantör av taktisk IT-, mjukvarulösningar och tjänster, publicerar bokslutskommuniké och rapport för det fjärde kvartalet 2021, den 10 februari kl. 08:00.

Läs mer

MilDef startar dotterbolag i Finland för accelererad expansion

Övriga nyheter

För att ytterligare förstärka MilDefs position på den nordiska marknaden etableras nu MilDef Oy, MilDefs första bolagsetablering i Finland. Dotterbolaget kommer att ledas av Eero Valkola, en meriterad överste och tidigare chef för lednings- och sambandssystem inom finska Försvarsmakten, där han var ansvarig för utveckling, utbildning och beredskap av arméns C4-system samt cyberförsvar.

Läs mer

MilDef vinner ordrar från BAE Systems Hägglunds

Övriga nyheter

BAE Systems Hägglunds, en världsledande utvecklare och leverantör av bandgående fordon för försvar och räddningstjänster, har gett MilDef förtroendet att leverera kommunikationsutrustning till ett sammanlagt ordervärde av 18 MSEK. Leveranserna sker med start 2022.

Läs mer

MilDef lanserar ny affärsenhet och konsoliderar nyligen förvärvade Defcon Solutions med MilDef Sweden

Övriga nyheter

I syfte att förstärka MilDef Sweden och det under 2021 förvärvade integrationsbolaget Defcon Solutions i en fokuserad enhet lanseras nu affärsenheten MilDef Business Unit Sweden. Därmed samordnas alla affärer mot såväl myndighets- som företagskunder på den svenska marknaden och synergier maximeras mellan produkter, tjänster och digitalisering.

Läs mer

MilDef vinner kontrakt med Saab värt 21,5 MSEK

Övriga nyheter

MilDef har vunnit en affär med nyutveckling av en avancerad dator och serieleverans av denna till Saab. Utveckling och leverans sker under 2022 och 2023. Totalt ordervärde är 21,5 MSEK.

Läs mer