MilDef vinner affär i Sverige värd 23,5 MSEK

MilDef Group AB har genom dotterbolaget Defcon Solutions AB vunnit en integrationsaffär i Sverige. Med leverans av kompletta utbildningssystem till FMV och Försvarsmakten under 2022 fortsätter MilDef att bidra till digitalisering och modernisering.

Defcon har via existerande ramavtal fått uppdraget att leverera ett större antal utbildningssystem till Försvarsmakten under nästa år. Uppdraget omfattar integrationstjänster där IT-utrustning monteras och kopplas samman till nyckelfärdiga system för utbildningssyften. Ordervärdet uppgår till 23,5 MSEK och leverans är planerad till 2022.

”Vi är stolta över förtroendet från FMV och Försvarsmakten och ser fram emot att leverera detta integrationsprojekt”, säger Rainer Korhonen, VD i Defcon.

MilDefs strategi är att leverera ett komplett spektrum av taktisk IT i Sverige”, säger Björn Karlsson, VD MilDef Group AB. “Vår förmåga att leverera en kombination av hårdvara, tjänster och mjukvara skapar användareffekt med kortare ledtider”.

För ytterligare information, kontakta:

MilDef Group AB (publ)

Björn Karlsson, VD
Telefon: +46 705 25 01 07
E-post: bjorn.karlsson@mildef.com

Daniel Ljunggren, EVP & CFO
Telefon: +46 706 68 00 15
E-post: daniel.ljunggren@mildef.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 12 oktober kl. 14:30 CEST. 

Om MilDef

MilDef grundades 1997 i Helsingborg, Sverige, och är en leverantör av taktisk IT för krävande miljöer. Taktisk IT inkluderar ruggad elektronik, mjukvara och tjänster. MilDefs produkter säljs idag till fler än 160 kunder via MilDefs dotterbolag i Sverige, Norge, Storbritannien och USA samt via partnernätverk till över 30 länder, främst inom EU. MilDef är noterat på Nasdaq Stockholm.

www.mildef.com