MilDef levererar Taktisk IT till Astronics Corporation i USA, värt 30 MSEK

MilDef har vunnit en order från Astronics Corporation, en leverantör av avancerad teknik för globala flyg- och försvarsindustrier. Affären integrerar MilDefs produktplattform med Astronics portabla radiotest-portfolio som levereras till den amerikanska marinkåren.

Den initiala affären om 30 MSEK, bidrar till den amerikanska marinkårens lansering av Astronics radiotest-utrustning och kommer att levereras under 2023/2024. Astronics program med amerikanska marinkåren sträcker sig över fem år, varav MilDef ser potential för vidare följdaffärer.

– MilDef är stolta över att spela en viktig roll för Astronics, nu och i efterföljande affärer. MilDefs engagemang för innovativ utveckling och kvalitet gör oss till en logisk samarbetspartner för Astronics och vi ser fram emot ett långt partnerskap, säger Daniel Ljunggren, VD för MilDef Group.

– Programgenomförandet är av största vikt efter varje kontraktstilldelning och MilDef är nu tätt sammankopplat med Astronics projekt för att stödja marinkårens utrullning av radiotester, säger Tom O’Connor, MilDef Inc., VP Business Development & Sales.

Denna order inkom under det andra kvartalet 2023 och är inkluderad i orderboken per den 30 juni 2023.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 19 juli 2023 kl. 09:30 CET.