MilDef lanserar ny varumärkesplattform och banbrytande produktnyheter på DSEI 2023

På DSEI (Defence and Security Equipment International) kommer MilDef att presentera ruggade IT-lösningar för det digitaliserade slagfältet samt en rad produktframsteg. Ett nytt kundlöfte, WE ARMOR IT, kommer att lanseras liksom en rad produktnyheter för den moderna försvarsarenan, såsom panel PC-teknik, miniatyriserade datorer och switchar samt programvarudistribution i den taktiska frontlinjen.

DSEI 2023, som är den största upplagan av mässan under dess 24-åriga historia, kommer att fokusera på "Achieving an Integrated Force". Här betonas vikten av att integrera de fem operativa områdena luft, cyber och elektromagnetiska aktiviteter (CEMA), land, hav och rymd. Bland ett brett utbud av ruggade datorer, servrar, nätverksprodukter, surfplattor, skärmar och specialelektronik för modernisering av slagfältet, lanserar MilDef 2023 nästa kvantsprång i teknikutvecklingen. Till exempel.

  • En ny generation av Panel PC-produkter som erbjuder framsteg inom ruggade skärmar och innehåller ett ekosystem av löstagbara datorer för dockning i skärmmoduler.
  • Nylansering av Android-enheter för soldatburen digitalisering.
  • Helt nyutvecklad miniserie av datorer och switchar.
  • Lanseringen av OneCIS-demo, som presenterar en banbrytande mjukvarulösning för snabb driftsättning av IT-tjänster i den taktiska fronten.

– Aldrig tidigare har vi medverkat på DSEI med ett så komplett spektrum av kunderbjudanden, med produktnyheter som hjälper våra kunder att digitalisera viktiga informationsflöden i de mest utmanande miljöerna. Vi ser också fram emot att lansera nästa nivå av vårt kundlöfte när vi inviger vår nya varumärkesplattform, WE ARMOR IT. DSEI är helt enkelt rätt plats att vara på för att ta del av en försvarsmarknad i snabb utveckling och en perfekt plattform för MilDef att samarbeta med kunder och partners, säger Henning Linnebjerg, CSO MilDef Group.

DSEI äger rum den 12-15 september i London, ExCeL Convention Center, MilDefs monter är H2-655.
Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2023 kl. 09:00 CET.