MilDef förlänger ramavtal med norska försvarets materielverk

MilDef har tecknat en förlängning av sitt ramavtal med norska försvarets materielverk (FMA). Avtalet, som ursprungligen undertecknades i maj 2020, har nu förlängts med ytterligare två år, från 2023 till 2025.

Enligt avtalet kommer MilDef att fortsätta att tillhandahålla sina banbrytande militära IT-lösningar för att stödja norska försvarets materielverk. Förlängningen är den första av två möjliga förlängningar, var och en på två år, som en del av det ursprungliga treårsavtalet.

– Vi är stolta över vårt pågående samarbete med norska försvarets materielverk och denna kontraktsförlängning förstärker vårt partnerskap och stärker ytterligare vår position som en pålitlig leverantör av militära IT-lösningar. Vi är fast beslutna att leverera de högsta standarderna för kvalitet och innovation för att stödja myndighetens viktiga uppdrag, säger Daniel Ljunggren, VD MilDef Group.

MilDef ser fram emot att fortsätta sitt framgångsrika partnerskap med norska försvarets materielverk och är fast beslutna att tillhandahålla toppmoderna militära IT-lösningar som uppfyller myndighetens höga krav.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 29 maj 2023 kl. 10:00 CET.