Pressmeddelande

MilDef lanserar nästa generations Panel PC

Övriga nyheter

MilDef, systemintegratör och fullspektrumleverantör av ruggad IT, presenterar en nyutvecklade Panel PC med en snabbt löstagbar datormodul för en ny nivå av operationell flexibilitet. Den unika kombinationen av display och dator möjliggör banbrytande användning av datorer och displayer i militära operationer. Systemet har implementerats på stridsklara plattformar.

Läs mer

MilDef lanserar banbrytande Tactical Android Device (T.A.D.)

Övriga nyheter

MilDef, systemintegratör och fullspektrumleverantör av ruggad IT, presenterar den handhållna MilDef Tactical Android Device (T.A.D.), som omdefinierar Dismounted Soldier System (DSS). Den innovativa enheten adresserar de utmaningar som militär personal står inför genom att erbjuda avancerade tekniska funktioner och robusthet för modern krigsföring.

Läs mer

MilDef vinner en rad kontrakt på den amerikanska marknaden till ett värde av 35 MSEK

Övriga nyheter

MilDef har under det tredje kvartalet tecknat en rad kontrakt på den amerikanska försvarsmarknaden avseende ruggad IT för digitalisering av den amerikanska armén, flygvapnets specialförband, amerikanska marinkåren och amerikanska flottan.

Läs mer

MilDef lanserar ny varumärkesplattform och banbrytande produktnyheter på DSEI 2023

Övriga nyheter

På DSEI (Defence and Security Equipment International) kommer MilDef att presentera ruggade IT-lösningar för det digitaliserade slagfältet samt en rad produktframsteg. Ett nytt kundlöfte, WE ARMOR IT, kommer att lanseras liksom en rad produktnyheter för den moderna försvarsarenan, såsom panel PC-teknik, miniatyriserade datorer och switchar samt programvarudistribution i den taktiska frontlinjen.

Läs mer

Delårsrapport januari – juni 2023

Regulatorisk information

STARK TILLVÄXT DRIVER ÖKAD LÖNSAMHET

Läs mer