MilDef vinner affär i Estland värd 10,7 MSEK

MilDef Group har vunnit en affär i Estland genom sitt dotterbolag MilDef International. Slutkunden är EDF, Estlands försvarsmakt. Leveranser av affären på 10,7 MSEK är planerade under 2022 och 2023.   

MilDefs internationella säljbolag har samarbetat nära med lokala verksamheter för att skapa erbjudandet till ett estländskt fordonsprojekt. Lösningen innehåller både stryktåliga tablets och produkter i MilDef egna formfaktor 19”/2.

Det här är MilDefs första större affär på den estländska marknaden och den baltiska regionen. Vi är stolta att leverera taktisk IT till ytterligare en av våra utvalda NATO-marknader”, säger Björn Karlsson, VD MilDef Group. ”Det är också ett bra exempel på hur MilDef’s produkter levererar digitalisering och modernisering av fordonsplattformar.

För ytterligare information, kontakta:

MilDef Group AB (publ)

Björn Karlsson, VD
Telefon: +46 705 25 01 07
E-post: bjorn.karlsson@mildef.com

Daniel Ljunggren, EVP & CFO
Telefon: +46 706 68 00 15
E-post: daniel.ljunggren@mildef.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 22 november kl. 12:00 CEST. 

Om MilDef

MilDef grundades 1997 i Helsingborg, Sverige, och är en leverantör av taktisk IT för krävande miljöer. Taktisk IT inkluderar ruggad elektronik, mjukvara och tjänster. MilDefs produkter säljs idag till fler än 160 kunder via MilDefs dotterbolag i Sverige, Norge, Storbritannien och USA samt via partnernätverk till över 30 länder, främst inom EU. MilDef är noterat på Nasdaq Stockholm.

www.mildef.com